keskiviikko 18. maaliskuuta 2009


Selasin liikelahjakuvastoa ja silmiini osui tällainen. Ensimmäinen ajatukseni oli, että siinäpä epämukava retkituoli. Sitten näin kapineen nimen. Grilli?! Siis miten? Grilli Forest?! Mitä tuolla metallihäkkyrällä on tekemistä metsän ja retkeilyn kanssa? Metsässä ainakin minun lapsuudessani sytytettiin nuotio. Kalliolla se ei käynyt, koska kalliot eivät pidä nuotioista; liika kuumuus saa kiven halkeamaan ja arvet ovat pysyvät. Mutta ei sitä tuolla hökötyksellä auteta.


Sitten näin selventävän kuvan. Ilmeisesti nykyään on syytä aina olla niin tehokas, että myös metsäretkellä multitasking on päivän sana. Kuka nyt hyvänen aika enää rupeaa kiireettömästi istuskelemaan luonnon helmassa tulta tuijotellen, makkaran tirinää tikunnokassa kuunnellen. Ei muuta kuin nopea nuotion sytytys, grilli Forest paikoilleen ja makkarat paistumaan. Sillä aikaa voi vaikka katsoa sähköpostit tai päivittää naamakirjan tilaa tai jotain.

Ensimmäisestä kuvasta voimme todeta, että grilli Forest on kokoontaitettava, joten makkaranpaiston jälkeen sen saa kätevästi takaisin mukaansa - kuumana, nokisena ja rasvaisena. Onneksi minä en myy liikelahjoja.

Ei kommentteja: