torstai 8. heinäkuuta 2004

No niin, nyt sekin on sitten todistettu. Kirjoitin eilen negatiivisen jutun siitä, miten minua nyppii kun naapurin vanha mies kävelee lenkillään meidän etupihamme läpi, ihan meidän ikkunoidemme alta. Täysin normaalissa järjestyksessä, kirjailtuani vuodatukseni loppuun, painoin ensin Preview-nappulaa tarkistaakseni kirjoituksen ja sitten Publish-nappulaa julkaistakseni sen. Kaikki tapahtui aivan niinkuin ennenkin, ihan normaalilla tavalla.

Blogini vain ei suostu julkaisemaan sitä juttua. Onko tässä vehkeessä joku negatiivisuussuodatin? Miksi kaikki muut saavat halutessaan kirjoittaa ikävistä asioista? Kyllä minullakin on siihen oikeus!

On mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu. Joko se negatiivinen kirjoitus tukkii pahalla karmallaan koko blogini enkä saa mitään julkaistua ennen kuin poistan sen, tai sitten kenties blogini vain hyppää sen kirjoituksen yli ja julkaisee tämän jutun. Jäämme odottamaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hah! Nyt se sitten julkaisi ne molemmat jutut!
- Nina

Lord B. kirjoitti...

Mulla on ollut ihan samanlaisia ongelmia Bloggerin kanssa viime aikoina. Jos uusi vuodatus ei näytä julkistautuvan (...), niin julkaisen heti perään jonkun höpö-entryn, vaikka "mustan kissan paksut viikset", sitten julkaisen sen, ja kun molemmat ilmestyvät, niin poistan tuon höpö-entryn. Problem solved, paitsi että Bloggerissa olisi edelleen jotain vikaa.